ika@cbu.edu.tr +90 236 201 2045 - 2048 - 1063
Simply Deliver Personel Talebi Personel Talebi

07 Mart 2024

Aşağıda belirtilen branşlarda personel talep etmektedir.

Kalite ve Test Mühendisi;

Genel nitelikler;

Yazılım geliştirme departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği, Elektrik Elektronik Müh.)

·         İyi düzeyde İngilizce bilen (Çalışma dilimiz İngilizcedir)

·         Gelişmiş iletişim becerileri, problem çözme, analiz, planlama ve takip yeteneği olan

·         Agile (Çevik) proje yönetimi metodolojileri konusunda bilgi sahibi

·         Teknik ekibin bir parçası olarak çalışmaya istekli (NL, DE ve TR merkezli)

·         Yazılım kalite ve test süreçlerinin planlanması, hazırlanması, yürütülmesi ve süreç iyileştirmelerini yapmaya istekli

Yazılım Geliştirici

Genel nitelikler;

Yazılım geliştirme departmanında değerlendirilmek üzere;

·         Üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun (Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği)

·         İyi düzeyde İngilizce bilen (Çalışma dilimiz İngilizcedir)

·         Agile (Çevik) proje yönetimi metodolojileri konusunda bilgi sahibi

·         Yazılım geliştirme alanında kariyer hedefleyen

İlgilenen öğrencilerin özgeçmişlerini PDF formatında 31/07/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

hr@simplydeliver.com

c.sengul@simplydeliver.com

(ÖNEMLİ BİLGİ: Özgeçmiş PDF Formatında olacaktır. Diğer formatlarda gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır).