Güres Tavukçuluk Üretim Pazarlama ve Tic. A.Ş. İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi
Faaliyet Alanı;
Ticari yumurta üretim
Hakkında;
1963’den bu yana gıda sektörünün en önemli isimleri arasında yer alan, oluşturduğu standartlar ve kurum kültürü ile sektöründeki birçok şirkete örnek teşkil eden Güres Group; bugün yalnızca yumurta sektörünün değil, faaliyet alanına giren birçok farklı sektörün nabzını tutmaya devam ediyor. 700.000 metrekarelik açık alan üzerine kurulu 250.000 metrekarelik kapalı alanda, yıllık 1.500.000.000 adet yumurta üretimi gerçekleştiren Güres Group; bu yönüyle Türkiye’nin tek çatı altına toplanmış en büyük ve tam entegre yumurta üretim tesisi olmayı sürdürüyor. Gıda sektöründeki faaliyetlerine tarım ve teknoloji sektörü faaliyetlerini de ekleyen öncü şirketin, bugün birden fazla sektörde toplam 10 markası bulunuyor.
İLAN BİLGİLERİ
Kalite güvence departmanında değerlendirilmek üzere;
Görevler;
· Tasnif, Pastörize, Viyol fabrikalarında kalite kontrol elemanı ile saha kontrolü ve analizleri yapmak.
· Kalite Güvence birimi ile QDMS ve Ensemble sistemlerine veri girişi yapmak
Sorumluluklar;
· Üst amirinin verdiği işlerden sorumludur.
Görev Süresi;
2024-2025 eğitim öğretim dönemi
Gün;
Min. haftanın 3 günü
Adayda Aranan Genel Nitelikler;
· Manisa Merkez, Saruhanlı, Akhisar ve Turgutlu'da ikamet eden
· Yeni bilgiler öğrenmeye hevesli,
· Araştırmacı bakış açısına sahip,
· Takip gücü kuvvetli, planlı çalışmaya yatkın,
· Düzenli ve sistemli çalışma prensibine sahip,
· İletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli,
· Takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek,
· Yaratıcı, sonuç odaklı, öğrenmeye ve gelişime açık,
İLAN BİLGİLERİ
Yumurta tasnif ve paketleme ünitesi departmanında değerlendirilmek üzere;
Görevler;
· Yumurta tasnif ünitelerinde üretim sürecine destek olmak,
· Kalite kontrol çalışmalarına katılmak,
· Ürünlerin uygun şekilde sınıflandırılmasını sağlamak
Sorumluluklar;
· Ürün kalitesinin izlenmesine yardımcı olmak,
· Tasnif makinelerinin düzgün çalışmasını sağlamak için destek vermek,
· Üretim hattı ile koordineli çalışarak süreçlerin düzgün ilerlemesine katkı sağlamak
Görev Süresi;
2024-2025 eğitim öğretim dönemi
Gün;
Min. haftanın 3 günü
Adayda Aranan Genel Nitelikler;
· Gıda üretimi ve kalite kontrol süreçlerine dair temel anlayış, hijyen ve güvenlik standartları hakkında bilgi, üretim süreçlerine ilgi ve öğrenmeye istekli olma,
· Manisa Merkez, Saruhanlı, Akhisar ve Turgutlu'da ikamet eden
· Yeni bilgiler öğrenmeye hevesli,
· Araştırmacı bakış açısına sahip,
· Takip gücü kuvvetli, planlı çalışmaya yatkın,
· Düzenli ve sistemli çalışma prensibine sahip,
· İletişim ve organizasyon becerileri kuvvetli,
· Takım çalışmasına yatkın, motivasyonu yüksek,
· Yaratıcı, sonuç odaklı, öğrenmeye ve gelişime açık,
Sağlanacak Olanaklar;
Servis ve güzergâh bilgisi: Manisa Merkez, Saruhanlı, Akhisar ve Turgutlu
Yemek: Var
3308 sayılı kanun ödemesi: Var
İlgilenen öğrencilerin özgeçmişlerini PDF formatında 31/01/2024 tarihine kadar aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.
(ÖNEMLİ BİLGİ: Özgeçmiş PDF Formatında olacaktır. Diğer formatlarda gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır).