ika@cbu.edu.tr +90 236 201 2045 - 2048 - 1063
Efe Star Metal İthalat ve İhracat İsteğe Bağlı Stajyer Öğrenci Talebi

Firmamız 2013 yılından bu yana sanayi tipi tüplerin sepet imalatı montajı ve gruplama alanında faaliyetilerine devam etmektedir. Efe Star Metal LTD.ŞTİ. uzun yıllara dayanan bilgi ve birikimleri, uzman teknik kadro ve kalifiye elemanlarıyla sürekli değişimin eseri olarak sektörde yerini almıştır.

Faaliyet gösterdiğimiz sektörde tanınan bir firma olarak kazandığımız saygınlığı uzun yıllar boyunca sürdürmeyi hedeflemekteyiz. Bugün geldiğimiz noktada şirketimizin tercih edilen bir marka olmasından ve ülkemiz ekonomisine katkılarından dolayı gurur duymaktayız

Firmamız ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi standardı gereklerini yerine getirerek; yüksek kalite, düşük maliyet ve verimli üretim politikası ile hizmetlerimize devam etmektedir.

Kalite Birimi için yetiştirilmek üzere veya deneyimi olan arkadaşlardan beklediğimiz ferformans aşağıdaki gibidir.

Görev Tanımı:

1. Veri girişlerinin yapılması ve düzenli olarak güncellenmesi.
  2. Kalite kontrol süreçlerine destek verilmesi.
  3. Kalite güvence prosedürlerinin uygulanmasına yardımcı olunması.
  4. Test ve denetim süreçlerinde ekipman ve dokümantasyon desteği sağlanması.
  5. Kalite kontrol raporlarının hazırlanmasına yardımcı olunması.

Tasarım birimi içinde istenilen kriterler

Stajyer Kriterleri:

1. Eğitim ve Akademik Başarı:
    • Üniversitenin Makina Resim ve Konstrüksiyon bölümünde okuyan öğrenciler.
    • Mekanik tasarım derslerinde başarılı olan ilk 3 öğrenciden biri olmak.
  2. Teknik Bilgi ve Beceriler:
    • SolidWorks ve AutoCAD programlarına ileri düzeyde hakimiyet.
    • Demir-çelik işleme bilgisi: lazer kesim, apkant büküm ve kaynaklı imalat süreçlerine dair bilgi sahibi olmak.
    • Teknik resim oluşturma ve yorumlama kabiliyeti.
  3. Kişisel ve Profesyonel Özellikler:
    • Takım çalışmasına yatkınlık.
    • Sorumluluk sahibi ve iş takibi yapabilen.
    • Detaylara dikkat eden ve titiz çalışma alışkanlığına sahip.
    • İletişim becerileri güçlü.

İlgilenen arkadaşların özgeçmişlerini PDF formatında aşağıdaki e-posta adreslerine, konu başlığını belirterek (Dosya adına:”Ad Soyad CV” yazınız) göndermeleri gerekmektedir.

insankaynaklari@efestar.com.tr

(ÖNEMLİ BİLGİ: Özgeçmiş PDF Formatında olacaktır. Diğer formatlarda gönderilen evraklar dikkate alınmayacaktır).